Ads 720 x 90

Pepper Nokia

Pepper on tunnelmallinen ravintola nokian keskustassa. Tervetuloa syoemaeaen koko perheen voimalla istumaan iltaa ystaevien kanssa tai tuulettamaan ajatuksia tyoepaeivaen lomassa.

Pepper bar restaurant nokia vaelikatu 18 37100 nokia finland rated 45 based on 137 reviews ensin kaeteis maksutilanteessa rahasta annettiin.

Pepper nokia. Pepper on tunnelmallinen ravintola ja baari nokian kangasalan ja yloejaerven keskustassa. Pepper on matalan kynnyksen koko perheen ravintola aivan nokian keskustassa. Auraburgeri l 1690 tuhti 150g naudanlihaburgeri reilu siivu aurajuustoa aurajuustokermaviiliae hellmanns majoneesia sekae makean tulista cherry pepper hilloketta.

Pepper on tunnelmallinen ravintola ja baari nokian kangasalan ja yloejaerven keskustassa. Pepperin kokous ja juhlatilat muodostuvat 8 hengen neuvotteluhuoneesta sekae 36 hengen kabinetista. Reserve a table at pepper nokia on tripadvisor.

Ravintola on auki viikon jokaisena paeivaenae. Tervetuloa syoemaeaen koko perheen voimalla istumaan iltaa ystaevien kanssa tai tuulettamaan ajatuksia tyoepaeivaen lomassa. See 64 unbiased reviews of pepper rated 4 of 5 on tripadvisor and ranked 1 of 22 restaurants in nokia.

Naudanlihapihvin ja juuston lisaenae rapeaa pekonia valkosipulimajoneesia sekae makean tulista cherry pepper hilloketta. Ruokalistalta loeytyvaet niin pihvit burgerit kuin siivetkin. Kabinettiin pystytaeaen sijoittamaan 24 henkeae kahteen pitkaeaen.

Pepper vaelikatu 18 37100 nokia. Mikaeli kyseessae on yli 10 hengen seurue poeytaevaraus onnistuu saehkoepostilla osoitteeseen nokiaatpepperfi.


Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter